Nejnovější recenze ze sekce Kufry a organizéry na nářadí
- Velmi slušná cena
Hodně velký vodotěsný a uzamykatelný kufr na kolečkách s vnitřní policí a teleskopickým madlem se systémem stohování T-stak pro další bedny s nářadím.
dobrá stohovatelnost, kvalitní provedení
- Velký, kvalitní zpracování
- Kvalitní, praktický
- poměr kvalita/cena
- design
- kovové přezky
výborný kufr za dobrý peníz
- poměr kvalita/cena
- design
- kovové přezky
kvalitní produkt za dobrý peníz
vyzkoušíme a znovu objednám
- Cena/kvalita
- Variabilita
- Vzhled
Uz jsem dával recenzi na většího brášku. Jen zopakuju ze je to super. Poměr cena/kvalita je výborná. A celkově to vyráběl nekdo kdo u toho myslel. Hledal sem na netu dlouho a pokud nechce clovek platit nesmysly za značku a chce variabilní, funkční a i vzhledově pěkný kufřík, tady je.
- Cena/kvalita
- Variabilita
- Možnost kombinovat kufříky mezi sebou ( stejna velikost)
- Možnost kufříky oddělit od sebe
- Kvalitní plast
- Pěkné zpracování
- Uzavíratelný
- Průhledné víko (vnitřky)
- Kompaktní velikost
- Díky "špuntům" drží další kufříky na sobě
- Chci další ale nemám tam už co dávat
Úžasný kufřík kde si vnitřky můžete přizpůsobit podle sebe díky vyjímatelným přepážkám, kufřík lze nosit jak samostatně, bude tedy vždy vidět průhledné víko. Tak jdou zacvaknout oba do sebe a vytvoří se jeden velký kufřík kde průhledná víka jsou vně kufříku, hledal jsem poměrně dlouho jak kvůli kvalitě tak kvůli ceně a zde bych řekl že poměr cena a kvalita je suprový.
Kvalitní plast, možnost přizpůsobení přepážkami, poměr cena/kvalita suprovej, při pokládce více kusů na sebe, do sebe pěkně zapadnou.
Na domácí využití dobré. Je potřeba síly na otevření a držet celý box . Koupil jsem za polovic ceny na internetu za plnou bych litoval
By mi musel po měsíci a půl od zaplacení dorazit
Qbrick System PRO 450x322x126mm SKRQTCPROFCZAPG003
- Malý ale objemný
- Vnitřní polstrování
- Prachotěsný
- Voděodolný
- Přes adaptér upevnitelný do SYSTEM ONE
Popravdě jsem vloni při koupi prvního boxu úplně nevěděl do čeho jdu, ale vypadal robustně, tak jsem to zkusil, protože cena je více než dobrá.
Dnes mám v dílně a v autě boxů QBRICK SYSTEM ONE přes 20 a nahradil jsem jimi originální Systainery, L-Boxxy a Hilti kufry a nářadí a montážní materiál jsou bezpečně vodo-a-pracho těsně uložené za všech myslitelných okolností.
Podrobnější recenzi jsme dal k boxu SYSTEM ONE 450
Qbrick System One Cart 2.0 48,5 x 64,0 x 65,1 cm
- Jezdí… všude… přes všechno
- Voděodolný
- Prachotěsný
- Velký na téměř jakékoliv nářadí
- Nosnost víka 150 kg (!!!)
- Lišty na upínání svěrek
Podrobnější recenzi jsme dal k boxu 450.
Qbrick System One 350 Vario 58,5 x 38,5 x 30,1 cm
Zakoupeno v StandMar
Podrobnější recenzi jsme dal k boxu 450, u boxu 350 VARIO navíc platí, že má ve víku systémové lišty na svěrky a dá se tak uchytit materiál při pohotovostním řezání atd.
- prostorná
- odolná
- lehká
Prostorná taška, do které se mi vejde nářadí, které sebou vozím v autě. Je odolná, nic se netrhá. samotná brašna je lehká.
- Velmi dobrá kvalita za rozumné penize
- Velmi dobrá kvalita za rozumné penize
mám s tím to produktem jen dobré zkušenosti.