Nejnovější recenze ze sekce Kufry a organizéry na nářadí
super
- Vysunovací box
DeWALT DWST83395-1
Přidáno: 9. listopadu 2024
(naposledy upraveno 9. listopadu 2024)
Zakoupeno v KAMODY.CZ
- Přehledné uložení ND
Pri prvom použití sa zlomil jeden z pántov. Materiál sa pri zatváraní veka nadmerne prehýba, čo viedlo k jeho vzpriečeniu a rýchlemu lomu kolíka spájajúceho obe časti.
Nešlo pritom o pužitie nadmernej sily, použitý materiál je proste veľmi slabý.
- Kvalitní pevné provedení
- Kvalitní pevný materiál.
- Velmi kvalitní výrobek, doplněk do dílny
- kvalita
Kvalitně zpracováno, dobře vymyšleno
- Zatím o žádné nevím.
- Stohovatelnost
Výška tak akorát na většinu elektrického nářadí. Dovnitř jsem si pořídil vložku z pěny, kterou jsem nařezal podle tvaru nářadí.
- stohovatelnost
- pro "sběratele" Makita nářadí praktická, designově jednotná a variabilní řada (různé velikosti, různé vložky, ...) na uskladnění svých miláčků
- horší a těžkopádná manipulace s aretačními plastovými uzávěry
Určeno jen pro náročné sběratele, cena je na obyčejnou plastovou krabici dosti nepřiměřená.
- Do kufru Makpac typ 3 se vejde i s namontovaný kotoučem a bezpečnostním krytem, rukojeť se musí odmontovat
U některých prolisků jsem nepochopil jejich účel, nicméně pro určenou brusku (Makita DGA511Z), kotouče a jednu baterii to sedí dobře.
- funkční
při zavírání se trošku deformuje chtělo by to nepatrně silnější stěny - ale za tu cenu ?
- Vyšší cena
- Vyšší cena
Výška tak akorát na vrtačku. Mám několik těchto kufrů, v každém buď molitanovou nebo pěnovou vložku, kterou jsem si vyřezal přesně pro uložení nářadí. Když jdu něco dělat, tak si podle potřeby různé kufry spojím dohromady.
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »