Nejnovější recenze ze sekce Kufry a organizéry na nářadí
Sqělý kufr, pohodlně se do něj vejde "Bosch GWS 7-125 Professional"
OK
- super
Super taška na pilu,jak kvalitou, tak i cenou
- Nastane pořádek v kufru auta
- Kvalitní propojení boxu DeWalt mezi dvěmi typy, rychle , super fungujicí. Super popis z ozi co dokáže a na co přesně je
- Žádné obchod disponuje s kvantum zbožím
Překvapila mě velikost tohoto pracovního kufru,sice jsem si zjistila litráž a když jsem ho rozbalila, byl nad mé očekávání a i cena super,byl to dárek a syn byl nadšený. Jsme spokojení .
- Kolečka se rozlámala po 2 metrech ježdění po garáži s 26 kg nářadí
- Sestava se hodně špatně rozebírá, zacvakávací klipsy nejdou bez násilí zacvaknout a po 5 zacvaknutích se totálně ohnuly. Jejich životnost je tak pár desítek zacvaknutí
- Tenhle díl rozhodně nedoporučuji
Jako samostatné kufříky jsou perfektní, velikostně mi v nich vše sedí. Ale jako sestava je to veliký propadák, který se ihned začal rozpadat a kolečka jsou totálně špatná. Prakticky ihned při polovičním zatížení praskla ve svém středu. Musel jsem je urvat a dát si tam svoji osičku a kolečka z rudlíku.
- Velký a bytelný kufřík
- Prostorově mi tam sedí co potřebuji
- Nedoporučuji jej do sestavy Tstack, jen samostatně
- Kolečka se rozlámala po 2 metrech ježdění po garáži s 26 kg nářadí
snad vydrží delší dobu používání
- Chybí malé přihrádky
- Plast vypadá kvalitně
- Zpracování dobré až hodně dobré
- Kola jsou robustní
- Víčka vnitřních organizérů nejsou průhledná - nepraktické pokud si je nepopíšete.
- Verze M nemá v základu vnitřní příčky, přestože je na ně v kufru příprava (udělej si sám).
- Na obou vnitřních bočních dolních stranách vystupují výlisky zámků. Spodní vnitřní část není čistý obdélník.
Není rozměrově kompatibilní s žádnou jinou box- produktovou řadou PARKSICE (boxsety šroubků, nářadí ...).
Parkside Sada Stack-it 5720
Viktor Kojdecký
Přidáno: 13. srpna 2024
(naposledy upraveno 13. srpna 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- Plast vypadá kvalitně
- Zpracování dobré až hodně dobré
- Není zde rozměrová kompatibilita s ostatními boxsety PARKSIDE produktů, které se prodávají (Sety šroubků, háčků, oček, nářadí ...).
Přestože PARKSIDE prodává spoustu plastových krabicových setů různých součástek, šroubků a podobných dílů, není Stack-it s ničím rozměrově kompatibilní. Doporučuji vlastnit 3d tiskárnu. Pak si vše uvnitř zorganizujete k obrazu svému.
cena
CENA-KVALITA
Pevné, stohovatelné,
Suprovní organizér baterií a akumulátorů, vše přehledně v jedné krabici a zkoušečka k tomu.
- Přes adaptér připojitelný k System One
- 6 mini boxů na drobné nářadí
- Drží uvnitř vše i při hrubém zacházení
- BOxy uvnitř jsou dělené na půlku podélně, takže je možné ukládat i delší nářadí
- Není to úplně nevýhoda, ale box nemá vlastní integrovaný nosič - doporučuji rovnou dokoupit madlo na jeho přenášení, zvlášť pokud nemáte podvozek a nosíte své QBRICKy.
Popravdě jsem vloni při koupi prvního boxu úplně nevěděl do čeho jdu, ale vypadal robustně, tak jsem to zkusil, protože cena je více než dobrá.
Dnes mám v dílně a v autě boxů QBRICK SYSTEM ONE přes 20 a nahradil jsem jimi originální Systainery, L-Boxxy a Hilti kufry a nářadí a montážní materiál jsou bezpečně vodo-a-pracho těsně uložené za všech myslitelných okolností.
Podrobnější recenzi jsme dal k boxu 450.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »